18/05/2023 18/05/2023 Σε πρόσφατη επίσκεψή του στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιεροψαλτών Ελλάδος κ. Κώστας Πολίτης, τον ευχαρίστησε για τη συμπαράσταση και την αμέριστη υποστήριξή του στον κλάδο και στην ψαλτική τέχνη.   Τόνισε δε τη σπουδαιότητα ένας πολιτικός άνδρας να βρίσκεται κοντά στην Εκκλησία και στους Ιεροψάλτες οι οποίοι...
18 Μαΐου, 2023 - 17:02
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2023 - 17:10

Ο Πρόεδρος των Ιεροψαλτών στον Τάκη Θεοδωρικάκο (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Πρόεδρος των Ιεροψαλτών στον Τάκη Θεοδωρικάκο (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε πρόσφατη επίσκεψή του στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιεροψαλτών Ελλάδος κ. Κώστας Πολίτης, τον ευχαρίστησε για τη συμπαράσταση και την αμέριστη υποστήριξή του στον κλάδο και στην ψαλτική τέχνη.

 

Τόνισε δε τη σπουδαιότητα ένας πολιτικός άνδρας να βρίσκεται κοντά στην Εκκλησία και στους Ιεροψάλτες οι οποίοι είναι μέλη των Ιερών Ακολουθιών.

O Υπουργός, από την πλευρά του αναφέρθηκε και στους Αστυνομικούς οι οποίοι είναι ιεροψάλτες, για τους οποίος όπως είπε χαρακτηριστικά είναι πολλοί μέσα στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων