24/05/2022 24/05/2022 Δείτε σήμερα στην pemptousia.tv στις 13.00 και σε επανάληψη στις 21.00 την εκπομπή «Ποταμοί Θεολογίας» με τίτλο της σημερινή εκπομπής “Ο τρόπος επικαιροποίησης του μηνύματος του Ευαγγελίου” και καλεσμένο τον π. Χριστόδουλο Κοκλιώτη, προϊστάμενο του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγ. Ανδρέα Μπέρμινχαμ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας. Η εκπομπή αποσκοπεί στην πρόταση της κατά...
24 Μαΐου, 2022 - 12:27
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2022 - 12:35

«Ο τρόπος επικαιροποίησης του μηνύματος του Ευαγγελίου», σήμερα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
«Ο τρόπος επικαιροποίησης του μηνύματος του Ευαγγελίου», σήμερα στην pemptousia.tv

Δείτε σήμερα στην pemptousia.tv στις 13.00 και σε επανάληψη στις 21.00 την εκπομπή «Ποταμοί Θεολογίας» με τίτλο της σημερινή εκπομπής “Ο τρόπος επικαιροποίησης του μηνύματος του Ευαγγελίου” και καλεσμένο τον π. Χριστόδουλο Κοκλιώτη, προϊστάμενο του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγ. Ανδρέα Μπέρμινχαμ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας.

Η εκπομπή αποσκοπεί στην πρόταση της κατά Χριστόν ζωής, στην οποία ο άνθρωπος προβάλλεται ως αξία αυτοτελή, οντότητα χωριστή και προσωπικότητα σεβαστή. Το κατά Χριστόν ζειν και ενεργείν, είναι η πραγματική πορεία προκοπής του ανθρώπου, με προοπτική την είσοδό του στην Βασιλεία του Θεού. Στην θεώρηση αυτή η εκπομπή είναι ένα μήνυμα ελπίδας και Αναστάσεως. Επιμελείται και παρουσιάζει ο Βασίλειος Γκρίλλας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων