05/10/2022 05/10/2022 Παρακολουθείστε σήμερα στην pemptousia.tv στις 13.45 & 21.45, ένα αφιέρωμα στο σπίτι όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Άγιος Πορφύριος, στο χωριό Άγιος Ιωάννης Αλιβερίου Ευβοίας αλλά και την Εκκλησία όπου βαπτίστηκε και όπου έμαθε τα πρώτα γράμματα ο Άγιος. Ο Εφημέριος του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου αλλά και ο νέος ιδιοκτήτης της πατρικής οικίας...
05 Οκτωβρίου, 2022 - 11:55
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2022 - 11:41

Οδοιπορικό στο χωριό όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Άγιος Πορφύριος σήμερα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
Οδοιπορικό στο χωριό όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Άγιος Πορφύριος σήμερα στην pemptousia.tv

Παρακολουθείστε σήμερα στην pemptousia.tv στις 13.45 & 21.45, ένα αφιέρωμα στο σπίτι όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Άγιος Πορφύριος, στο χωριό Άγιος Ιωάννης Αλιβερίου Ευβοίας αλλά και την Εκκλησία όπου βαπτίστηκε και όπου έμαθε τα πρώτα γράμματα ο Άγιος.

Ο Εφημέριος του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου αλλά και ο νέος ιδιοκτήτης της πατρικής οικίας του Αγίου μιλούν για τα παιδικά του χρόνια αλλά και για την ιδιαίτερη αγάπη που έδειχνε από πολύ νωρίς προς τον Θεό και την Εκκλησία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων