03/08/2022 03/08/2022 Σήμερα που Eκκλησία μας τιμά την Αγία Σαλώμη τη Μυροφόρο, η Pemptousia TV σας παρουσιάζει στις 18:05 ένα αφιέρωμα στις εικόνες των Mυροφόρων που βρίσκονται στο κουβούκλιο του Παναγίου Τάφου. Μπαίνοντας στο Ιερό κουβούκλιο στον προθάλαμο όπου είναι το παρεκκλήσι του Αγγέλου, εκεί δηλαδή που στάθηκε ο Άγγελος σύμφωνα με τις γραφές τις κρίσιμες στιγμές...
03 Αυγούστου, 2022 - 16:24
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2022 - 18:08

Οι Mυροφόρες στον Πανάγιο Τάφο σήμερα στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Οι Mυροφόρες στον Πανάγιο Τάφο σήμερα στην Pemptousia TV

Σήμερα που Eκκλησία μας τιμά την Αγία Σαλώμη τη Μυροφόρο, η Pemptousia TV σας παρουσιάζει στις 18:05 ένα αφιέρωμα στις εικόνες των Mυροφόρων που βρίσκονται στο κουβούκλιο του Παναγίου Τάφου.

Μπαίνοντας στο Ιερό κουβούκλιο στον προθάλαμο όπου είναι το παρεκκλήσι του Αγγέλου, εκεί δηλαδή που στάθηκε ο Άγγελος σύμφωνα με τις γραφές τις κρίσιμες στιγμές μετά την ταφή του Χριστού φαίνονται δυο αγιογραφίες αρχαγγέλων, μια αγιογραφία της Θεοτόκου και αγιογραφίες των μυροφόρων: H Μαρία του Κλωπά, η Μαρία η Μαγδαληνή, η Μάρθα, η Σαλώμη, η Σωσάνα και η Ιωάννα, κρατούν στα χέρια τους μύρα για να αλείψουν το σώμα του Χριστού καθώς πήγαιναν στον Τάφο του, πριν μάθουν πως αναστήθηκε!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων