16/03/2023 16/03/2023 Στην Pemptousia TV, στις 15:00 και σε επανάληψη στις 23:00 η σημερινή εκπομπή Καρδιακός λόγος έχει θέμα τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων. Εμείς οι άνθρωποι, μέσα στην ιστορία την ανθρωπότητας, γιατί έχουμε ανάγκη να απολυτοποιούμε τα πάντα; Λέμε ότι οι σαρκικές σχέσεις εκτός γάμου είναι αμαρτία, δεν έπλασε ο Θεός τον άνθρωπο για να έχει και αυτές...
16 Μαρτίου, 2023 - 12:30

“Οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων” σήμερα στην εκπομπή “Καρδιακός λόγος” της Pemptousia TV

Διαδώστε:
“Οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων” σήμερα στην εκπομπή “Καρδιακός λόγος” της Pemptousia TV

Στην Pemptousia TV, στις 15:00 και σε επανάληψη στις 23:00 η σημερινή εκπομπή Καρδιακός λόγος έχει θέμα τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων. Εμείς οι άνθρωποι, μέσα στην ιστορία την ανθρωπότητας, γιατί έχουμε ανάγκη να απολυτοποιούμε τα πάντα; Λέμε ότι οι σαρκικές σχέσεις εκτός γάμου είναι αμαρτία, δεν έπλασε ο Θεός τον άνθρωπο για να έχει και αυτές τις σχέσεις; Είναι ο γάμος ή ο μοναχισμός αυτοσκοπός ή μέσον; Στα ερωτήματα αυτά απαντά, στο συγκεκριμένο επεισόδιο του Καρδιακού Λόγου, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος κατά τη συζήτησή του με τον Νίκο Γκουράρο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων