04/12/2023 04/12/2023 Με θέμα «Η παρουσία του Άσαρκου Λόγου στην Παλαιά Διαθήκη και οι Μάρτυρες του Ιεχωβά», μίλησε ο Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Αβδελάς, Δρ. Θεολογίας – Κοινωνιολόγος, στην ΛΓ’ Πανορθόδοξη Συνδιάσκεψη Εντεταλμένων Ορθοδόξων Εκκλησιών & Ιερών Μητροπόλεων για θέματα αιρέσεων & παραθρησκείας, με κεντρικό θέμα: «Παλαιά Διαθήκη: Αμφισβητήσεις, παρερμηνείες, πολεμική», η οποία πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Αγίου Δημητρίου...
04 Δεκεμβρίου, 2023 - 16:34
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2023 - 17:03

Ομιλία του Πρωτοπρεσβυτέρου Δημητρίου Αβδελά στην ΛΓ’ Πανορθόδοξη Συνδιάσκεψη

Διαδώστε:
Ομιλία του Πρωτοπρεσβυτέρου Δημητρίου Αβδελά στην ΛΓ’ Πανορθόδοξη Συνδιάσκεψη

Με θέμα «Η παρουσία του Άσαρκου Λόγου στην Παλαιά Διαθήκη και οι Μάρτυρες του Ιεχωβά», μίλησε ο Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Αβδελάς, Δρ. Θεολογίας – Κοινωνιολόγος, στην ΛΓ’ Πανορθόδοξη Συνδιάσκεψη Εντεταλμένων Ορθοδόξων Εκκλησιών & Ιερών Μητροπόλεων για θέματα αιρέσεων & παραθρησκείας, με κεντρικό θέμα: «Παλαιά Διαθήκη: Αμφισβητήσεις, παρερμηνείες, πολεμική», η οποία πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Αγίου Δημητρίου Νέου Φαλήρου, με τη φιλοξενία του Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ, από τις 31/10/2023 έως τις 2/11/2023.

Συμμετείχαν Εκπρόσωποι Ορθοδόξων Αυτοκεφάλων Εκκλησιών και οι Εντεταλμένοι των Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, της Κρήτης και της Δωδεκανήσου.

Παρακολουθήστε την ομιλία του Πρωτοπρεσβυτέρου Δημητρίου Αβδελά στην Pemptousia TV

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων