02/03/2024 02/03/2024 Στις 2 Μαρτίου τιμάται από την Εκκλησία μας η μνήμη του Οσίου Ιωακείμ Παπουλάκη του Βατοπαιδινού, ο οποίος είχε μεγάλη και σημαντική ιεραποστολική δράση κατά τη δύσκολη περίοδο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος μίλησε στο Συνοδικό της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, απευθύνοντας λόγο οικοδομής προς τους μοναχούς...
02 Μαρτίου, 2024 - 15:23
Τελευταία ενημέρωση: 02/03/2024 - 15:35

Όσιος Ιωακείμ ο Παπουλάκης: Ο Άγιος της ησυχίας και της ιεραποστολής

Διαδώστε:
Όσιος Ιωακείμ ο Παπουλάκης: Ο Άγιος της ησυχίας και της ιεραποστολής

Στις 2 Μαρτίου τιμάται από την Εκκλησία μας η μνήμη του Οσίου Ιωακείμ Παπουλάκη του Βατοπαιδινού, ο οποίος είχε μεγάλη και σημαντική ιεραποστολική δράση κατά τη δύσκολη περίοδο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος μίλησε στο Συνοδικό της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, απευθύνοντας λόγο οικοδομής προς τους μοναχούς και τους προσκυνητές, με αφορμή την πανήγυρη του Aγίου Ιωακείμ του Βατοπαιδινού εξ Ιθάκης, τον Μάρτιο του 2018.

Δείτε την ομιλία στο on-demand περιεχόμενο της Pemptousia TV

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων