24/03/2023 24/03/2023 Εκοιμήθη εν Κυρίω η Γερόντισσα Γιαννούλα, η τελευταία, εν ζωή, ανιψιά του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού την αγιοκατάταξη του οποίου ευτύχησε να βιώσει κατά την επίγεια ζωή της. Η μακαριστή γερόντισσα Ιωάννα (Γιαννούλα) Μανδραμπαζάκη, ήταν κόρη της κατά σάρκα αδελφής του Οσίου, Σμαράγδας Νικολακάκη, το γένος Τζανακάκη. Κατά την αποστολή που είχε πραγματοποιήσει η Pemptousia.TV...
24 Μαρτίου, 2023 - 9:18
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2023 - 10:47

Όταν η Γερόντισσα Γιαννούλα μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της Pemptousia.TV (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Όταν η Γερόντισσα Γιαννούλα μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της Pemptousia.TV (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκοιμήθη εν Κυρίω η Γερόντισσα Γιαννούλα, η τελευταία, εν ζωή, ανιψιά του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού την αγιοκατάταξη του οποίου ευτύχησε να βιώσει κατά την επίγεια ζωή της. Η μακαριστή γερόντισσα Ιωάννα (Γιαννούλα) Μανδραμπαζάκη, ήταν κόρη της κατά σάρκα αδελφής του Οσίου, Σμαράγδας Νικολακάκη, το γένος Τζανακάκη.

Κατά την αποστολή που είχε πραγματοποιήσει η Pemptousia.TV  και το ope.gr για τα εγκαίνια του Προσκυνηματικού Ναού του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού στο Συρικάρι Κισάμου, η Γερόντισσα Γιαννούλα είχε μιλήσει αποκλειστικά στη δημοσιογράφο Κάτια Τσιμπλάκη για την συγγενική σχέση με τον Όσιο Νικηφόρο ενώ είχε δώσει και την ευχή της όπως ο Όσιος ευλογεί όλο τον κόσμο.

Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το βίντεο:

Κατά την πρώτη Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε μετά τα εγκαίνια του Προσκυνηματικού Ναού του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού στο Συρικάρι Κισάμου, οι Μητροπολίτες Γέρων Πριγκιποννήσων και Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, τίμησαν την τελευταία εν ζωή συγγενή του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού.

Δείτε το ρεπορτάζ από την αποστολή στο Σιρικάρι Κισάμου

Ρεπορτάζ: Κάτια Τσιμπλάκη

Κάμερα: Ανδρέας Χαλκιόπουλος

Μοντάζ: Κωνσταντίνος Καμινάρης

Διαβάστε επίσης: 

Γερόντισσα Γιαννούλα: Εκοιμήθη η τελευταία εν ζωή ανιψιά του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού

Συρικάρι – Αποστολή: Ακολουθώντας τα βήματα του Όσιου Νικηφόρου του Λεπρού (ΒΙΝΤΕΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων