06/12/2021 06/12/2021 Θρησκεία, Επιστήμη και Πολιτισμός είναι μόνον η αφορμή. Το ζητούμενο είναι ο άνθρωπος και «’Ο,τι Καλόν» στη δράση και στην έμπνευσή του, όπως αποκαλύπτεται στο χώρο του πνεύματος, της γνώσης και της καλλιτεχνικής δημιουργίας. Καρδιακές συζητήσεις για έργα και οράματα χαρισματικών προσώπων που ετοιμάζουν μια κοινωνία με περισσότερη ομορφιά και φωτεινότερο μέλλον. Την εκπομπή, που...
06 Δεκεμβρίου, 2021 - 12:47

Ό,τι καλόν σήμερα στην Pemptousia.tv

Διαδώστε:
Ό,τι καλόν σήμερα στην Pemptousia.tv

Θρησκεία, Επιστήμη και Πολιτισμός είναι μόνον η αφορμή. Το ζητούμενο είναι ο άνθρωπος και «’Ο,τι Καλόν» στη δράση και στην έμπνευσή του, όπως αποκαλύπτεται στο χώρο του πνεύματος, της γνώσης και της καλλιτεχνικής δημιουργίας. Καρδιακές συζητήσεις για έργα και οράματα χαρισματικών προσώπων που ετοιμάζουν μια κοινωνία με περισσότερη ομορφιά και φωτεινότερο μέλλον.

Την εκπομπή, που προβάλλεται σήμερα στη 1 μ.μ. και σε επανάληψη στις 9 μ.μ. στην pemptousia.tv παρουσιάζει ο Ηλίας Λιαμής. Μουσική σήματος: Γιώργος Βούκανος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων