22/07/2023 22/07/2023 Μην χάσετε την Κυριακή 23 Ιουλίου στην pemptousia.tv την εκπομπή «Θαύματα φτιαγμένα από τραύματα».  Στο συγκεκριμένο επεισόδιο ο π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος (π. Λίβυος) αναλύει το θέμα: «Αγιότητα – Ανώνυμοι Άγιοι». Η εκπομπή, η οποία είναι από τις δημοφιλέστερες εκπομπές της pemptousia.tv, θα προβληθεί στις 13.05 και σε επανάληψη στις 18.40. Δείτε όλα τα επεισόδια της εκπομπής του πατρός Λιβύου ΕΔΩ.   Η εκπομπή...
22 Ιουλίου, 2023 - 17:00
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2023 - 16:47

π. Λίβυος: «Αγιότητα – Ανώνυμοι Άγιοι», την Κυριακή 23 Ιουλίου στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
π. Λίβυος: «Αγιότητα – Ανώνυμοι Άγιοι», την Κυριακή 23 Ιουλίου στην pemptousia.tv

Μην χάσετε την Κυριακή 23 Ιουλίου στην pemptousia.tv την εκπομπή «Θαύματα φτιαγμένα από τραύματα».  Στο συγκεκριμένο επεισόδιο ο π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος (π. Λίβυος) αναλύει το θέμα: «Αγιότητα – Ανώνυμοι Άγιοι».

Η εκπομπή, η οποία είναι από τις δημοφιλέστερες εκπομπές της pemptousia.tv, θα προβληθεί στις 13.05 και σε επανάληψη στις 18.40. Δείτε όλα τα επεισόδια της εκπομπής του πατρός Λιβύου ΕΔΩ.
 
Η εκπομπή «Θαύματα φτιαγμένα από τραύματα» είναι μία σειρά ομιλιών με τον π. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο (π. Λίβυο), που καταδεικνύουν ότι ο Θεός μιλά στη ζωή μας με σημεία και θαύματα. Ο άνθρωπος έχει την ευλογία να μην στέκει δέσμιος των τραυμάτων του αλλά να μπορεί να μεταμορφώνει τις πληγές του σε δύναμη για να συνεχίσει τη ζωή…

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων