23/01/2023 23/01/2023 Παρακολουθήστε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv, στις 18.00, την εκδήλωση μνήμης για τον μακαριστό π. Ανανία Κουστένη που πραγματοποιήθηκε στις 7/11/2021, στην Ενορία εν Δράσει του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού Πειραιά. “Ήταν ένα μυστήριο ανερμήνευτο, γιατί ήξερε να κρύβεται, κι εκεί είναι το μεγαλείο της προσωπικότητας του. Ήταν ένα διαμάντι που δεν άφηνε κανέναν να τυφλωθεί...
23 Ιανουαρίου, 2023 - 12:29
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2023 - 12:31

Πατέρας Ανανίας Κουστένης: Ο γέροντας των Εξαρχείων, σήμερα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
Πατέρας Ανανίας Κουστένης: Ο γέροντας των Εξαρχείων, σήμερα στην pemptousia.tv

Παρακολουθήστε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv, στις 18.00, την εκδήλωση μνήμης για τον μακαριστό π. Ανανία Κουστένη που πραγματοποιήθηκε στις 7/11/2021, στην Ενορία εν Δράσει του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού Πειραιά.

“Ήταν ένα μυστήριο ανερμήνευτο, γιατί ήξερε να κρύβεται, κι εκεί είναι το μεγαλείο της προσωπικότητας του. Ήταν ένα διαμάντι που δεν άφηνε κανέναν να τυφλωθεί από το φως του, την λάμψη του, την ομορφιά του“, είπαν ο Αρχιμανδρίτης π. Σιλουανός Ιωάννου, από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, συνεφημέριος του μακαριστού και ο Θεολόγος και Γραμματέας της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς, Παναγιώτης Φραγκάκος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων