30/05/2023 30/05/2023 Δείτε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 13.00 & 21.05 στην εκπομπή “Πατριδογνωσία” που παρουσιάζει ο στρατηγός Ανδρέας Μπλάνος, μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την φιλόλογο και θεολόγο Σοφία Μπεκρή για τα αίτια που οδήγησαν στην Άλωση της Βασιλεύουσας, τις συνέπειες, αλλά και το πώς μπορούμε να αποφύγουμε τους σημερινούς κινδύνους που αντιμετωπίζει το Γένος μας....
30 Μαΐου, 2023 - 12:30
Τελευταία ενημέρωση: 30/05/2023 - 12:24

“Πατριδογνωσία”: Η Άλωση της Πόλης στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
“Πατριδογνωσία”: Η Άλωση της Πόλης στην pemptousia.tv

Δείτε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 13.00 & 21.05 στην εκπομπή “Πατριδογνωσία” που παρουσιάζει ο στρατηγός Ανδρέας Μπλάνος, μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την φιλόλογο και θεολόγο Σοφία Μπεκρή για τα αίτια που οδήγησαν στην Άλωση της Βασιλεύουσας, τις συνέπειες, αλλά και το πώς μπορούμε να αποφύγουμε τους σημερινούς κινδύνους που αντιμετωπίζει το Γένος μας.

Η λήθη και η εσκεμμένη απώλεια μνήμης, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε κρίσεις και αλώσεις που συνεχώς θα επαναλαμβάνονται.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων