13/12/2022 13/12/2022 Η ζωή γνωρίζει τρόπους να τυλίγει και να ξεδιπλώνει όποτε εκείνη αποφασίζει τα κουβάρια της ιστορίας. Μια τέτοια πραγματική ιστορία αποκαλύπτεται μέσα από τη μυθοπλασία για έναν από τους μεγαλύτερους ηγέτες, που σημάδεψαν για πάντα την πορεία του ελληνικού έθνους, του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδας, του Ιωάννη Καποδίστρια, στο βιβλίο της ψυχολόγου για παιδιά &...
13 Δεκεμβρίου, 2022 - 11:40
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2022 - 11:26

Πατριδογνωσία: “Καποδίστριας: Ο Κυβερνήτης της καρδιάς μου”, σήμερα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
Πατριδογνωσία: “Καποδίστριας: Ο Κυβερνήτης της καρδιάς μου”, σήμερα στην pemptousia.tv
Η ζωή γνωρίζει τρόπους να τυλίγει και να ξεδιπλώνει όποτε εκείνη αποφασίζει τα κουβάρια της ιστορίας. Μια τέτοια πραγματική ιστορία αποκαλύπτεται μέσα από τη μυθοπλασία για έναν από τους μεγαλύτερους ηγέτες, που σημάδεψαν για πάντα την πορεία του ελληνικού έθνους, του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδας, του Ιωάννη Καποδίστρια, στο βιβλίο της ψυχολόγου για παιδιά & εφήβους & συγγραφέα Μαρίας Γαλίζη “Καποδίστριας: Ο Κυβερνήτης της καρδιάς μου”, που είναι καλεσμένη στην εκπομπή Πατριδογνωσία με παρουσιαστή τον στρατηγό Ανδρέα Μπλάνο. Στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 13.05 & 22.00.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων