22/08/2023 22/08/2023 Στην τηλεόραση της Pemptousia TV σήμερα, στις 13:05 και σε επανάληψη στις 21:05, η εκπομπή «Πατριδογνωσία» έχει θέμα: «Ταξίδι με την Ελληνική Γλώσσα». «Από την εποχή που μίλησε ο Όμηρος ως τα σήμερα, μιλούμε, ανασαίνουμε και τραγουδούμε με την ίδια γλώσσα», έλεγε ο Γιώργος Σεφέρης. Παρακολουθήστε στην εκπομπή «Πατριδογνωσία» που παρουσιάζει ο στρατηγός Ανδρέας Μπλάνος,...
22 Αυγούστου, 2023 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2023 - 17:18

Πατριδογνωσία με θέμα «Ταξίδι με την Ελληνική Γλώσσα» στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Πατριδογνωσία με θέμα «Ταξίδι με την Ελληνική Γλώσσα» στην Pemptousia TV

Στην τηλεόραση της Pemptousia TV σήμερα, στις 13:05 και σε επανάληψη στις 21:05, η εκπομπή «Πατριδογνωσία» έχει θέμα: «Ταξίδι με την Ελληνική Γλώσσα».

«Από την εποχή που μίλησε ο Όμηρος ως τα σήμερα, μιλούμε, ανασαίνουμε και τραγουδούμε με την ίδια γλώσσα», έλεγε ο Γιώργος Σεφέρης.

Παρακολουθήστε στην εκπομπή «Πατριδογνωσία» που παρουσιάζει ο στρατηγός Ανδρέας Μπλάνος, το α’ μέρος μιας πολύ ενδιαφέρουσας συζήτησης με τον Γιώργο Βιλλιώτη, φιλόλογο και εκπαιδευτικό, για το μακραίωνο ταξίδι της Ελληνικής γλώσσας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων