30/11/2021 30/11/2021 Καθημερινά η διαδικτυακή Τηλεόραση της Πεμπτουσίας σας προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα το οποίο παρακολουθείτε ζωντανά αλλά και ότι ώρα εσείς επιλέξετε. Σήμερα, 30 Νοεμβρίου, από το ζωντανό μας πρόγραμμα σας προτείνουμε να δείτε: Στις 14:10 τη σειρά «Βασιλική». Στις 14 :45 η ηθοποιός και μουσική ερμηνεύτρια Μελίνα Μποτέλη μιλάει σε αποκλειστική της συνέντευξη για την...
30 Νοεμβρίου, 2021 - 9:24
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2021 - 9:25

Pemptousia TV: Σας προτείνουμε

Διαδώστε:
Pemptousia TV: Σας προτείνουμε

Καθημερινά η διαδικτυακή Τηλεόραση της Πεμπτουσίας σας προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα το οποίο παρακολουθείτε ζωντανά αλλά και ότι ώρα εσείς επιλέξετε.

Σήμερα, 30 Νοεμβρίου, από το ζωντανό μας πρόγραμμα σας προτείνουμε να δείτε:

Στις 14:10 τη σειρά «Βασιλική».

Στις 14 :45 η ηθοποιός και μουσική ερμηνεύτρια Μελίνα Μποτέλη μιλάει σε αποκλειστική της συνέντευξη για την προσωπική της πορεία και περιγράφει τα μοναδικά βιώματα στο χώρο της τέχνης.

Στις 16:05 παρακολουθήστε στιγμές από την πανήγυρη της Βατοπαιδινής Σκήτης του Αγίου Ανδρέα στο Σεράι το 2016, στην οποία χοροστάτησε και ιερούργησε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ.

Στις 18:05 ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος μιλάει για τον Απόστολο Ανδρέα, από το κέντρο της πνευματικής ζωής της Πάτρας, τον Πάνσεπτο Ιερό Ναό του Αποστόλου Ανδρέα, όπου ενθησαυρίζονται η χαριτόβρυτος Τιμία Κάρα και τμήμα του Σταυρού του μαρτυρίου του Αγίου.

Δείτε στις 18:35 αφιέρωμα στο ιστορικό εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Στις 19:00 δείτε το αφιέρωμα στον Άγιο Ανδρέα πλατείας Αμερικής – Το άγνωστο μνημείο μεγάλης ιστορικής αξίας.

Στις 19:30 δείτε την εκπομπή «Μες στο μουσείο» που είναι αφιερωμένη στο κειμηλιοφυλάκιο της Μητροπόλεως Αθηνών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ PEMPTOUSIA.TV 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων