29/11/2021 30/11/2021 Καθημερινά η διαδικτυακή Τηλεόραση της Πεμπτουσίας σας προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα το οποίο παρακολουθείτε ζωντανά αλλά και ότι ώρα εσείς επιλέξετε. Σήμερα από το ζωντανό μας πρόγραμμα σας προτείνουμε να δείτε: Μετά το δελτίο ειδήσεων στις 14:00, τη σειρά “Μίλα Μου”. Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συναυλία της Νεκταρίας Καραντζή στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας...
29 Νοεμβρίου, 2021 - 10:45
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2021 - 8:32

Pemptousia TV: Σας προτείνουμε για σήμερα

Διαδώστε:
Pemptousia TV: Σας προτείνουμε για σήμερα

Καθημερινά η διαδικτυακή Τηλεόραση της Πεμπτουσίας σας προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα το οποίο παρακολουθείτε ζωντανά αλλά και ότι ώρα εσείς επιλέξετε.

Σήμερα από το ζωντανό μας πρόγραμμα σας προτείνουμε να δείτε:

Μετά το δελτίο ειδήσεων στις 14:00, τη σειρά “Μίλα Μου”. Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συναυλία της Νεκταρίας Καραντζή στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας το 2020.

Στις 16:25 την ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βεροίας Παντελεήμωνος στην κλίμακα του Αγίου Ιωάννου του Σιναΐτου.

Στις 17:05 0 π. Ιάκωβος Κανάκης μέσα από την εκπομπή Βίβλος Ζωής αναλύει το πρώτο τμήμα της θείας Αποκαλύψεως, την Παλαιά Διαθήκη.

Δείτε ζωντανά τις 19:40 τη διαδικτυακή σύναξη με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ με Ρουμάνους πιστούς.

Στις 21:50 στην εκπομπή Οι εικόνες μιλούν… Ο π. Γεώργιος Πασπαλιάρης, Εφημέριος του Ιερού Ναού Παναγίας Γρηγορούσας & Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στην Πλάκα, μιλά για την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Γρηγορούσας αλλά και για τη θαυματουργή δύναμη των εικόνων και των ιερών κειμηλίων που θησαυρίζονται στον Ναό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ PEMPTOUSIA.TV 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων