01/03/2024 01/03/2024 Μέσα στο κελί του Αγίου Νεκτάριου η Γερόντισσα Τιμοθέη, Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδας, μιλά στη Μαρία Γιαχνάκη για την εποχή που ο Άγιος Νεκτάριος έφτασε στην Αίγινα και άρχισε την δημιουργία της αδελφότητας, διαγράφοντας μια πορεία γεμάτη δοκιμασίες ως το τέλος της ζωής του. Αναφέρεται μάλιστα στις συκοφαντίες που δέχθηκε και στα θαύματα...
01 Μαρτίου, 2024 - 9:13
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2024 - 10:15

“Σημεία και άνθρωποι”: Πώς η Αίγινα έγινε το νησί του Αγίου Νεκταρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
“Σημεία και άνθρωποι”: Πώς η Αίγινα έγινε το νησί του Αγίου Νεκταρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα στο κελί του Αγίου Νεκτάριου η Γερόντισσα Τιμοθέη, Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδας, μιλά στη Μαρία Γιαχνάκη για την εποχή που ο Άγιος Νεκτάριος έφτασε στην Αίγινα και άρχισε την δημιουργία της αδελφότητας, διαγράφοντας μια πορεία γεμάτη δοκιμασίες ως το τέλος της ζωής του.

Αναφέρεται μάλιστα στις συκοφαντίες που δέχθηκε και στα θαύματα που κάνει ο Άγιος μέχρι και σήμερα ελκύοντας ορθόδοξους Χριστιανούς αλλά και επισκέπτες από όλα τα μέρη του κόσμου.

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από την εκπομπή που θα προβληθεί στο on demand περιεχόμενο της pemptousiatv, στην εκπομπή «Σημεία και άνθρωποι»:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων