07/09/2023 07/09/2023 Πρεμιέρα κάνει σήμερα η εκπομπή «Καρδιακός λόγος» , με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο, για τη νέα τηλεοπτική χρονιά 2023-2024. Την εκπομπή η οποία προβάλλεται στην διαδικτυακή πλατφόρμα Pemptousia TV, επιμελείται και παρουσιάζει ο διευθυντής ανάπτυξης του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός», Νικόλαος Γκουράρος. Γιατί ονομάζεται ακολουθία του στεφανώματος; Το στεφάνι ήταν κάτι πολύ σοβαρό παλαιότερα. Γιατί τώρα...
07 Σεπτεμβρίου, 2023 - 10:52
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2023 - 10:56

Πρεμιέρα για τη νέα τηλεοπτική χρονιά κάνει σήμερα ο “Καρδιακός Λόγος”

Διαδώστε:
Πρεμιέρα για τη νέα τηλεοπτική χρονιά κάνει σήμερα ο “Καρδιακός Λόγος”

Πρεμιέρα κάνει σήμερα η εκπομπή «Καρδιακός λόγος» , με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο, για τη νέα τηλεοπτική χρονιά 2023-2024.

Την εκπομπή η οποία προβάλλεται στην διαδικτυακή πλατφόρμα Pemptousia TV, επιμελείται και παρουσιάζει ο διευθυντής ανάπτυξης του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός», Νικόλαος Γκουράρος.

Γιατί ονομάζεται ακολουθία του στεφανώματος; Το στεφάνι ήταν κάτι πολύ σοβαρό παλαιότερα. Γιατί τώρα όλα αυτά τα έχουμε ξεχάσει; Γιατί η Εκκλησία δίνει τόση σημασία σε αυτούς τους συμβολισμούς όπως τα δαχτυλίδια και τώρα τα στέφανα;

Οι απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα των νέων κατά την περίοδο του αρραβώνα και του γάμου στην ενδιαφέρουσα συζήτηση του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου με τον Νικόλαο Γκουράρο, στην εκπομπή Καρδιακός λόγος που θα προβληθεί σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv, στις 14.50 και σε επανάληψη στις 22.50.
Η θεματολογία του «Καρδιακού λόγου» έχει αγγίξει πολύ κόσμο και κυρίως νέους, με αποτέλεσμα να είναι μια από τις δημοφιλέστερες εκπομπές με ειδικό περιεχόμενο αφού αναφέρεται στο μυστήριο του γάμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων