31/03/2023 01/04/2023 Για να βοηθήσεις έναν πάσχοντα θα πρέπει μέσα σου να ζήσεις το δράμα του άλλου, «ο άλλος να παύσει να είναι άλλος, ξένος, άγνωστος, απόμακρος. Ούτε καν πλησίον δεν αρκεί, πρέπει πιο πολύ από πλησίον, ο εαυτός σου και ακόμη παραπάνω, ο καλός εαυτός σου», λέει ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, μιλώντας για το...
31 Μαρτίου, 2023 - 9:27
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2023 - 22:46

Πρεμιέρα για την εκπομπή «Σημεία και άνθρωποι»: Ο Μεσογαίας Νικόλαος μιλά για το πένθος και τη διαχείρισή του (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Πρεμιέρα για την εκπομπή «Σημεία και άνθρωποι»: Ο Μεσογαίας Νικόλαος μιλά για το πένθος και τη διαχείρισή του (ΒΙΝΤΕΟ)

Για να βοηθήσεις έναν πάσχοντα θα πρέπει μέσα σου να ζήσεις το δράμα του άλλου, «ο άλλος να παύσει να είναι άλλος, ξένος, άγνωστος, απόμακρος. Ούτε καν πλησίον δεν αρκεί, πρέπει πιο πολύ από πλησίον, ο εαυτός σου και ακόμη παραπάνω, ο καλός εαυτός σου», λέει ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, μιλώντας για το πένθος και τη διαχείρισή του, την απώλεια και τον αποχωρισμό στη νέα εκπομπή «Σημεία και άνθρωποι» η οποία έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Τη νέα εκπομπή της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας επιμελείται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη και θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 14:10 και στις 22:10.

Μετά την προβολή της, η εκπομπή θα βρίσκεται  στο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV, στην κατηγορία Εκπομπές.

Η εκπομπή «Σημεία και άνθρωποι» είναι μια εκπομπή για τους τόπους και τους ανθρώπους που συνθέτουν την καθημερινότητα μας.

Διεθνή θέματα, παγκόσμιες αλλαγές γεγονότα που γράφουν ιστορία θα αποτελούν το σημείο αναφοράς.

Ένα ταξίδι στην παγκόσμιο χάρτη των γεγονότων με συνοδοιπόρους, προσωπικότητες από τον ερευνητικό, επιστημονικό, πολιτιστικό, πολιτικό, εκκλησιαστικό χώρο.

Θέματα όπως το πένθος και διαχείρισή του, το τηλεοπτικό πεδίο και οι πραγματικές ανάγκες του τηλεθεατή, το ήθος στον καλλιτεχνικό κόσμο, η ψυχοσύνθεση της κοινωνίας μετά από παγκόσμιες μάστιγες, η εμπιστοσύνη στην πολιτική, ο πρόσφατος πόλεμος στην Ουκρανία, τα κατεχόμενα στην Κύπρο, οι διώξεις των Χριστιανών παγκοσμίως, η ισορροπία στους Αγίους Τόπους, η αλήθεια για την υγεία, ο χαρακτήρας της οικογένειας και η ανάγκη τα παιδιά να μεγαλώνουν με αληθινά πρότυπα, θα είναι μερικά από τα πρώτα θέματα της εκπομπής.

Την εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων