21/12/2021 21/12/2021 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, 19ης Δεκεμβρίου 2021, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τίτλο: “Προλάμπει ο Αστήρ”, μια εκδήλωση με λόγο, ύμνους και άσματα. Ομίλησε μέσω video λήψης, λόγω των καιρικών συνθηκών, ο Πανοσιολ. Πρωτοσυγκέλλος Αρχιμ. π. Νεκτάριος Δαρδανός. Έψαλλαν οι 2 χορωδίες και την εκδήλωση προλόγισε...
21 Δεκεμβρίου, 2021 - 21:58
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2021 - 21:53

Προλάμπει ο Αστήρ – Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Κρανίδι

Διαδώστε:
Προλάμπει ο Αστήρ – Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Κρανίδι

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, 19ης Δεκεμβρίου 2021, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τίτλο:
“Προλάμπει ο Αστήρ”, μια εκδήλωση με λόγο, ύμνους και άσματα.

Ομίλησε μέσω video λήψης, λόγω των καιρικών συνθηκών, ο Πανοσιολ. Πρωτοσυγκέλλος Αρχιμ. π. Νεκτάριος Δαρδανός. Έψαλλαν οι 2 χορωδίες και την εκδήλωση προλόγισε και συντόνισε ο δραστήριος Αρχιερατικός Επίτροπος Κρανιδίου και προϊστάμενος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αρχιμ. π. Χριστοφόρος Καραβίας.

Παρέστησαν κληρικοί, οι αρχές της περιοχής, ο λαός και τηρήθηκαν αυστηρά τα μέτρα εκ της πανδημίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων