15/01/2022 15/01/2022 Δείτε τώρα στην διαδικτυακή τηλεόραση της Πεμπτουσίας Pemptousia TV την εκπομπή «Πρόσβαση» με τον ιερομόναχο π. Γεννάδιο Μανώλη. Η πνευματική στην Ορθόδοξη Εκκλησία είναι τρόπος ζωής, έξω από τον χωρόχρονο του παρόντος κόσμου. Ενώ υφίσταται μέσα στον κόσμο, ζει και πολιτεύεται στα έσχατα, στον καινό κόσμο της επαγγελίας και της αποκαλύψεως. Ο ιερομόναχος π. Γεννάδιος...
15 Ιανουαρίου, 2022 - 16:38
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2022 - 23:51

«Πρόσβαση» με τον ιερομόναχο π. Γεννάδιο Μανώλη στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
«Πρόσβαση» με τον ιερομόναχο π. Γεννάδιο Μανώλη στην Pemptousia TV

Δείτε τώρα στην διαδικτυακή τηλεόραση της Πεμπτουσίας Pemptousia TV την εκπομπή «Πρόσβαση» με τον ιερομόναχο π. Γεννάδιο Μανώλη.

Η πνευματική στην Ορθόδοξη Εκκλησία είναι τρόπος ζωής, έξω από τον χωρόχρονο του παρόντος κόσμου. Ενώ υφίσταται μέσα στον κόσμο, ζει και πολιτεύεται στα έσχατα, στον καινό κόσμο της επαγγελίας και της αποκαλύψεως. Ο ιερομόναχος π. Γεννάδιος Μανώλης διαλέγεται με προσκεκλημένους από τον χώρο της Εκκλησίας και της κοινωνίας, αναζητώντας τα αντισώματα για τις δυσκολίες του κόσμου τούτου, μέσα από την Ορθόδοξη πνευματικότητα, που έρχεται ως απάντηση στις προκλήσεις του σήμερα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων