18/05/2022 18/05/2022 Παρακολουθήστε σήμερα στο πρόγραμμα της  pemptousia.tv, στις 17.05 την εκπομπή “Πρόσβαση” με καλεσμένο τον Αρχιμανδρίτη π. Θεολόγο Σαμαράς, (Αν/χη Σ.Ι.) – Στρατιωτικό Ιεροκήρυκα, Θεολόγο – ΜΔΕ Κανονικού Δικαίου και θέμα “Ορθόδοξη Ιεραποστολή – Εκεί που ανθίζει το Ευαγγέλιο”. Η πνευματική στην Ορθόδοξη Εκκλησία είναι τρόπος ζωής, έξω από τον χωρόχρονο του παρόντος κόσμου. Ενώ υφίσταται...
18 Μαΐου, 2022 - 11:21
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2022 - 11:24

Πρόσβαση: Ορθόδοξη Ιεραποστολή – Εκεί που ανθίζει το Ευαγγέλιο σήμερα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
Πρόσβαση: Ορθόδοξη Ιεραποστολή – Εκεί που ανθίζει το Ευαγγέλιο σήμερα στην pemptousia.tv

Παρακολουθήστε σήμερα στο πρόγραμμα της  pemptousia.tv, στις 17.05 την εκπομπή “Πρόσβαση” με καλεσμένο τον Αρχιμανδρίτη π. Θεολόγο Σαμαράς, (Αν/χη Σ.Ι.) – Στρατιωτικό Ιεροκήρυκα, Θεολόγο – ΜΔΕ Κανονικού Δικαίου και θέμα “Ορθόδοξη Ιεραποστολή – Εκεί που ανθίζει το Ευαγγέλιο”.

Η πνευματική στην Ορθόδοξη Εκκλησία είναι τρόπος ζωής, έξω από τον χωρόχρονο του παρόντος κόσμου. Ενώ υφίσταται μέσα στον κόσμο, ζει και πολιτεύεται στα έσχατα, στον καινό κόσμο της επαγγελίας και της αποκαλύψεως.

Ο ιερομόναχος π. Γεννάδιος Μανώλης διαλέγεται με προσκεκλημένους από τον χώρο της Εκκλησίας και της κοινωνίας, αναζητώντας τα αντισώματα για τις δυσκολίες του κόσμου τούτου, μέσα από την Ορθόδοξη πνευματικότητα, που έρχεται ως απάντηση στις προκλήσεις του σήμερα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων