29/05/2024 29/05/2024 Την Τετάρτη μετά την Κυριακή του Παραλύτου πανηγυρίζει η Εκκλησία μία μεγάλη δεσποτική εορτή, την εορτή της Μεσοπεντηκοστής. Ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου μέσα από την εκπομπή “Λειτουγρία – Μεταλειτουργία”, μας εξηγεί τι εορτάζουμε τη Μεσοπεντηκοστή. Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο:  Για τον Ορθόδοξο Χριστιανό, η Θεία Λειτουργία είναι το κέντρο της...
29 Μαΐου, 2024 - 11:37
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2024 - 11:38

Πρωτοπρεσβύτερος Θεμιστοκλής Χριστοδούλου: Η Δεσποτική εορτή της Μεσοπεντηκοστής

Διαδώστε:
Πρωτοπρεσβύτερος Θεμιστοκλής Χριστοδούλου: Η Δεσποτική εορτή της Μεσοπεντηκοστής

Την Τετάρτη μετά την Κυριακή του Παραλύτου πανηγυρίζει η Εκκλησία μία μεγάλη δεσποτική εορτή, την εορτή της Μεσοπεντηκοστής. Ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου μέσα από την εκπομπή “Λειτουγρία – Μεταλειτουργία”, μας εξηγεί τι εορτάζουμε τη Μεσοπεντηκοστή.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο: 

Για τον Ορθόδοξο Χριστιανό, η Θεία Λειτουργία είναι το κέντρο της ζωής της Εκκλησίας. Η συμμετοχή στην Θεία Λατρεία είναι άσκηση και άθλημα πνευματικό του καθενός πιστού. Σ’ αυτή την κατανόηση συμβάλλει η εκπομπή Λειτουργία – ΜεταΛειτουργία, ώστε κάθε πιστός να εμβαθύνει στα τελούμενα της θείας λατρείας. Την εκπομπή παρουσιάζει ο Πρωτοπρεσβύτερος Θεμιστοκλής Χριστοδούλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων