29/04/2022 29/04/2022 Δείτε σήμερα στη 13.00 και στις 21.00 στο πρόγραμμα της pemptousia.tv, την εκπομπή “Άκου Φίλε” με θέμα “Προβλήματα στην οικογένεια που ανέδειξε η πανδημία”. Το θέμα αναλύει ο π. Συμεών Βενετσιάνος, Γεν. Δ/ντής του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Το “Άκου Φίλε” είναι μία εκπομπή με αναφορές σε επίκαιρα θέματα, που απασχολούν...
29 Απριλίου, 2022 - 11:05

“Προβλήματα στην οικογένεια που ανέδειξε η πανδημία” σήμερα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
“Προβλήματα στην οικογένεια που ανέδειξε η πανδημία” σήμερα στην pemptousia.tv

Δείτε σήμερα στη 13.00 και στις 21.00 στο πρόγραμμα της pemptousia.tv, την εκπομπή “Άκου Φίλε” με θέμα “Προβλήματα στην οικογένεια που ανέδειξε η πανδημία”.

Το θέμα αναλύει ο π. Συμεών Βενετσιάνος, Γεν. Δ/ντής του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Το “Άκου Φίλε” είναι μία εκπομπή με αναφορές σε επίκαιρα θέματα, που απασχολούν τους νέους ανθρώπους του καιρού μας, μέσα από το πρίσμα και τις προτάσεις της Ελληνορθόδοξης παράδοσης.

Σε έναν κόσμο που τα «αυτονόητα» αλλοιώνονται με ιλιγγιώδη ρυθμό, η ελληνορθόδοξη πνευματικότητα, παραμένει φάρος προσανατολισμού και στοιχείο αυτοπροσδιορισμού του σύγχρονου ορθοδόξου Χριστιανού. Παρουσιάζει η Σταυρούλα Ζώρζου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων