27/06/2023 28/06/2023 Στην αξία της προσευχής και την ορθόδοξη ζωή και πνευματικότητα αναφέρθηκε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ ξεκινώντας την ομιλία του στο Ψηφιακό Αρχονταρίκι, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 27 Ιουνίου 2023 και μεταδόθηκε ζωντανά από την ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia TV και τις σελίδες μας στο Facebook. “Όταν μιλά κανείς πνευματικά, πρωτίστως...
27 Ιουνίου, 2023 - 20:55
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2023 - 13:09

Ψηφιακό Αρχονταρίκι από τον Γέροντα Εφραίμ: “Η ορθόδοξη ζωή απαιτεί αδιάλειπτη εργασία…”

Διαδώστε:
Ψηφιακό Αρχονταρίκι από τον Γέροντα Εφραίμ: “Η ορθόδοξη ζωή απαιτεί αδιάλειπτη εργασία…”

Στην αξία της προσευχής και την ορθόδοξη ζωή και πνευματικότητα αναφέρθηκε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ ξεκινώντας την ομιλία του στο Ψηφιακό Αρχονταρίκι, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 27 Ιουνίου 2023 και μεταδόθηκε ζωντανά από την ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia TV και τις σελίδες μας στο Facebook.

Όταν μιλά κανείς πνευματικά, πρωτίστως απευθύνεται στον εαυτό του” είπε χαρακτηριστικά ο γέροντας Εφραίμ και τόνισε για άλλη μια φορά πως η ορθόδοξη ζωή απαιτεί αδιάλειπτη εργασία.

Παρακολουθείστε την ομιλία του Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινού από το Ψηφιακό Αρχονταρίκι:

Παρακολουθείστε το Ψηφιακό Αρχονταρίκι ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων