18/11/2021 18/11/2021 Την Τιμία Κάρα του Οσίου Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτου εξ Αγίου Όρους θα υποδεχθεί σήμερα στις 5 το απόγευμα το Μετόχι της Αναλήψεως της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας,  στον Βύρωνα Αττικής. Την υποδοχή καθώς και τον Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό που θα τελεστεί αμέσως μετά, θα μεταδώσει ζωντανά η ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia.tv. Την Τιμία Κάρα θα υποδεχτούν οι Σεβασμιώτατοι...
18 Νοεμβρίου, 2021 - 16:31

ΣΕ ΛΙΓΟ: Ζωντανά η υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Οσίου Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτου

Διαδώστε:
ΣΕ ΛΙΓΟ: Ζωντανά η υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Οσίου Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτου

Την Τιμία Κάρα του Οσίου Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτου εξ Αγίου Όρους θα υποδεχθεί σήμερα στις 5 το απόγευμα το Μετόχι της Αναλήψεως της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας,  στον Βύρωνα Αττικής. Την υποδοχή καθώς και τον Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό που θα τελεστεί αμέσως μετά, θα μεταδώσει ζωντανά η ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia.tv.

Την Τιμία Κάρα θα υποδεχτούν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ και Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων