01/05/2023 01/05/2023 Την υφυπουργό μεταναστευτικής πολιτικής και ασύλου Σοφία Βούλτεψη φιλοξενεί στην εκπομπή “Σημεία και Άνθρωποι” η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη η οποία θα προβληθεί στην pemptousiatv την Παρασκευή 5 Μαΐου στις στις 2 το μεσημέρι – αμέσως μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων – και στις 22:00 το βράδυ. Η υπουργός μιλά για το πραγματικά δύσκολο αλλά αποδοτικό...
01 Μαΐου, 2023 - 9:00
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2023 - 14:20

Σημεία και άνθρωποι: Η υφυπουργός μεταναστευτικής πολιτικής στη Μαρία Γιαχνάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Σημεία και άνθρωποι: Η υφυπουργός μεταναστευτικής πολιτικής στη Μαρία Γιαχνάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Την υφυπουργό μεταναστευτικής πολιτικής και ασύλου Σοφία Βούλτεψη φιλοξενεί στην εκπομπή “Σημεία και Άνθρωποι” η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη η οποία θα προβληθεί στην pemptousiatv την Παρασκευή 5 Μαΐου στις στις 2 το μεσημέρι – αμέσως μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων – και στις 22:00 το βράδυ.

Η υπουργός μιλά για το πραγματικά δύσκολο αλλά αποδοτικό έργο του υπουργείου μετανάστευσης στο οποίο όπως τονίζει αλλάξανε πολλά από την πρώτη μέρα που ξεκίνησαν οι προσφυγικές ροές να πνίγουν την χώρα μας.

Με την δημοσιογραφική πείρα και την γυναικεία εργατικότητα και ματιά συντόνισε και συνεργάστηκε με δομές και φορείς.

Αναφερόμενη μάλιστα σε απτά παραδείγματα, φωτίζει αρκετές πτυχές του μεταναστευτικού. Πώς μια έγκυος γυναίκα θα μπορούσε να φέρει με αξιοπρέπεια το μωρό της στον κόσμο. Πώς θα γινόταν αντιληπτό ότι μια νεαρή κοπέλα που βρισκόταν στο πλάι ενός μετανάστη δεν ήταν η κόρη του αλλά θύμα trafficking. Πώς θα μπορούσε να μετατραπεί το δυναμικό των μεταναστών σε εργατικό δυναμικό για θέσεις εργασίες που αρνούνται να καλύψουν οι Έλληνες.

Δείτε εδώ αποσπάσματα από την συνέντευξη που θα προβληθεί την Παρασκευή:





H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων