24/03/2023 24/03/2023 Μια νέα εκπομπή έρχεται να πλαισιώσει το πρόγραμμα της διαδικτυακής πλατφόρμας pemptousiaTv με τίτλο «Σημεία και άνθρωποι». Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 31 Μαρτίου και θα προβάλλεται  στις 2 το μεσημέρι μετά το δελτίο ειδήσεων και στις 10 το βράδυ. Μετά την προβολή της, η εκπομπή θα βρίσκεται  στο on demand περιεχόμενο της...
24 Μαρτίου, 2023 - 8:39
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2023 - 9:52

Σημεία και άνθρωποι, με τη Μαρία Γιαχνάκη

Διαδώστε:
Σημεία και άνθρωποι, με τη Μαρία Γιαχνάκη

Μια νέα εκπομπή έρχεται να πλαισιώσει το πρόγραμμα της διαδικτυακής πλατφόρμας pemptousiaTv με τίτλο «Σημεία και άνθρωποι». Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 31 Μαρτίου και θα προβάλλεται  στις 2 το μεσημέρι μετά το δελτίο ειδήσεων και στις 10 το βράδυ.

Μετά την προβολή της, η εκπομπή θα βρίσκεται  στο on demand περιεχόμενο της pemptousiaTv, στην κατηγορία Εκπομπές.

Η εκπομπή «Σημεία και άνθρωποι» είναι μια εκπομπή για τους τόπους και τους ανθρώπους που συνθέτουν την καθημερινότητα μας.

Διεθνή θέματα, παγκόσμιες αλλαγές γεγονότα που γράφουν ιστορία θα αποτελούν το σημείο αναφοράς.

Ένα ταξίδι στην παγκόσμιο χάρτη των γεγονότων με συνοδοιπόρους, προσωπικότητες από τον ερευνητικό, επιστημονικό, πολιτιστικό, πολιτικό, εκκλησιαστικό χώρο.

Θέματα όπως το πένθος και διαχείρισή του, το τηλεοπτικό πεδίο και οι πραγματικές ανάγκες του τηλεθεατή, το ήθος στον καλλιτεχνικό κόσμο, η ψυχοσύνθεση της κοινωνίας μετά από παγκόσμιες μάστιγες, η εμπιστοσύνη στην πολιτική, ο πρόσφατος πόλεμος στην Ουκρανία, τα κατεχόμενα στην Κύπρο, οι διώξεις των Χριστιανών παγκοσμίως, η ισορροπία στους Αγίους Τόπους, η αλήθεια για την υγεία, ο χαρακτήρας της οικογένειας και η ανάγκη τα παιδιά να μεγαλώνουν με αληθινά πρότυπα, θα είναι μερικά από τα πρώτα θέματα της εκπομπής.

Την εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων