15/07/2023 15/07/2023 Για τις Βυζαντινές Μουσικές Σπουδές, τους Μαΐστορες της Ψαλτικής Τέχνης, τον μακαριστό Δημήτρη Μπαλαγεώργο και τη θητεία του ως Πρόεδρος και Κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Σχολής ΕΚΠΑ μίλησε ο Αχιλλέας Χαλδαιάκης, στην εκπομπή “Σημεία και άνθρωποι” και τη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη, η οποία προβλήθηκε χθες, Παρασκευή 14 Ιουλίου, στην ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia.tv. Ο κ. Χαλδαιάκης αναφέρεται στη γενέτειρά...
15 Ιουλίου, 2023 - 10:16
Τελευταία ενημέρωση: 15/07/2023 - 10:28

“Σημεία και άνθρωποι”: Ο Αχιλλέας Χαλδαιάκης στη Μαρία Γιαχνάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
“Σημεία και άνθρωποι”: Ο Αχιλλέας Χαλδαιάκης στη Μαρία Γιαχνάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τις Βυζαντινές Μουσικές Σπουδές, τους Μαΐστορες της Ψαλτικής Τέχνης, τον μακαριστό Δημήτρη Μπαλαγεώργο και τη θητεία του ως Πρόεδρος και Κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Σχολής ΕΚΠΑ μίλησε ο Αχιλλέας Χαλδαιάκης, στην εκπομπή “Σημεία και άνθρωποι” και τη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη, η οποία προβλήθηκε χθες, Παρασκευή 14 Ιουλίου, στην ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia.tv.

Ο κ. Χαλδαιάκης αναφέρεται στη γενέτειρά του, την Αίγινα αλλά και σε ό, τι τον ενέπνευσε στο διάβα της ζωής του και της καριέρας του.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την εκπομπή σε επανάληψη εδώ

Η εκπομπή «Σημεία και άνθρωποι» είναι μια εκπομπή για τους τόπους και τους ανθρώπους που συνθέτουν την καθημερινότητα μας. Την εκπομπή της Πεμπτουσίας επιμελείται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη και μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 14:10 και στις 22:10. Μετά την προβολή της, η εκπομπή θα βρίσκεται στο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV, στην κατηγορία Εκπομπές.

Μπορείτε να δείτε όλες τις εκπομπές σε επανάληψη ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων