30/03/2023 30/03/2023 «Ο πόνος είναι τόσο δυνατός που θολώνει ο ορίζοντας… ο πονεμένος γονέας είναι τόσο ευαίσθητος όσο είναι το μάτι. Και πούπουλο να του βάλεις δακρύζει», λέει ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, μιλώντας για το πένθος και τη διαχείρισή του, στην εκπομπή “Σημεία και άνθρωποι”  η οποία προβάλλεται από την Pemptousia TV και κάνει πρεμιέρα...
30 Μαρτίου, 2023 - 10:22

“Σημεία και άνθρωποι”: Ο Μεσογαίας Νικόλαος μιλά για τον πονεμένο γονέα (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
“Σημεία και άνθρωποι”: Ο Μεσογαίας Νικόλαος μιλά για τον πονεμένο γονέα (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ο πόνος είναι τόσο δυνατός που θολώνει ο ορίζοντας… ο πονεμένος γονέας είναι τόσο ευαίσθητος όσο είναι το μάτι. Και πούπουλο να του βάλεις δακρύζει», λέει ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, μιλώντας για το πένθος και τη διαχείρισή του, στην εκπομπή “Σημεία και άνθρωποι”  η οποία προβάλλεται από την Pemptousia TV και κάνει πρεμιέρα αύριο, Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023, στις 14:10.

Στο σχετικό απόσπασμα ο ιεράρχης μιλά για τη δύναμη της πίστης.

Τη νέα εκπομπή της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας επιμελείται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη και θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 14:10 και στις 22:10.

Τις εκπομπές θα μπορείτε να παρακολουθήσετε και on demand, στην pemptousia.tv

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων