02/02/2024 03/02/2024 Στην εκπομπή «Σημεία και Άνθρωποι» και τη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη μίλησε ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρος. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε τη συνέντευξη στο on-demand περιεχόμενο της Pemptousia TV Ο Μακαριώτατος αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Αγίου Νεκταρίου και την σχέση του με την Αλεξάνδρεια, σκιαγραφώντας την επιρροή που έχει ο Άγιος όχι μόνο...
02 Φεβρουαρίου, 2024 - 18:43
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2024 - 1:52

Σημεία και Άνθρωποι: Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας για τις αγίες μορφές και τις δοκιμασίες

Διαδώστε:
Σημεία και Άνθρωποι: Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας για τις αγίες μορφές και τις δοκιμασίες

Στην εκπομπή «Σημεία και Άνθρωποι» και τη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη μίλησε ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρος.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε τη συνέντευξη στο on-demand περιεχόμενο της Pemptousia TV

Ο Μακαριώτατος αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Αγίου Νεκταρίου και την σχέση του με την Αλεξάνδρεια, σκιαγραφώντας την επιρροή που έχει ο Άγιος όχι μόνο στον ίδιο αλλά σε όλη την Ορθοδοξία.

Επίσης μίλησε για επίκαιρα θέματα που αφορούν την ιεραποστολή, την εισβολή των Ρώσων στην Αφρική, καθώς και για τη θεσμοθέτηση του γάμου ατόμων του ιδίου φύλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων