09/06/2023 10/06/2023 H εκπομπή «Σημεία και άνθρωποι» παρουσίασε την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 στις 14:10, αμέσως μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, και σε επανάληψη στις 22:10 στην ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia TV, τη συνέντευξη που είχε πραγματοποιήσει με τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη σε παλαιότερη επίσκεψή της στην...
09 Ιουνίου, 2023 - 9:17
Τελευταία ενημέρωση: 10/06/2023 - 0:39

«Σημεία και άνθρωποι»: Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος στη Μαρία Γιαχνάκη

Διαδώστε:
«Σημεία και άνθρωποι»: Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος στη Μαρία Γιαχνάκη

H εκπομπή «Σημεία και άνθρωποι» παρουσίασε την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 στις 14:10, αμέσως μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, και σε επανάληψη στις 22:10 στην ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia TV, τη συνέντευξη που είχε πραγματοποιήσει με τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη σε παλαιότερη επίσκεψή της στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου.

Ο Προκαθήμενος του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου αναφέρεται στην Μαύρη Ήπειρο και στις δυσκολίες της ιεραποστολής αλλά και στους Αγίους των οποίων ο βίος συνδέθηκε με την Αλεξάνδρεια.

Στην ενδιαφέρουσα αυτή συνέντευξη ο Μακαριώτατος αναφέρεται, επίσης, σε ανθρώπινες στιγμές δοκιμασίας, τις οποίες ο ίδιος αντιμετώπισε με δάκρυα μεν αλλά με προσευχή, ενώ μιλά και για την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη.

Η εκπομπή «Σημεία και άνθρωποι» είναι μια εκπομπή για τους τόπους και τους ανθρώπους που συνθέτουν την καθημερινότητα μας. Την εκπομπή της Πεμπτουσίας επιμελείται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη και μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 14:10 και στις 22:10. Μετά την προβολή της, η εκπομπή θα βρίσκεται στο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV, στην κατηγορία Εκπομπές.

Μπορείτε να δείτε όλες τις εκπομπές σε επανάληψη ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων