18/05/2023 18/05/2023 Για τα θέματα πρώτης γραμμής του χαρτοφυλακίου του στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μίλησε στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη και την εκπομπή “Σημεία και άνθρωποι”, ο Υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος. Η εκπομπή θα προβλήθηκε εκτάκτως την Πέμπτη 18 Μαϊου 2023, στις 22.10 στην ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia tv. Ο κ. Θεοδωρικάκος, ο οποίος είναι υποψήφιος στον Β3 Νότιο...
18 Μαΐου, 2023 - 8:50
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2023 - 23:40

“Σημεία και άνθρωποι”: Ο Τάκης Θεοδωρικάκος στη Μαρία Γιαχνάκη

Διαδώστε:
“Σημεία και άνθρωποι”: Ο Τάκης Θεοδωρικάκος στη Μαρία Γιαχνάκη

Για τα θέματα πρώτης γραμμής του χαρτοφυλακίου του στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μίλησε στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη και την εκπομπή “Σημεία και άνθρωποι”, ο Υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος. Η εκπομπή θα προβλήθηκε εκτάκτως την Πέμπτη 18 Μαϊου 2023, στις 22.10 στην ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia tv.

Ο κ. Θεοδωρικάκος, ο οποίος είναι υποψήφιος στον Β3 Νότιο Τομέα Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, μίλησε για τα εθνικά θέματα, τον φράχτη στον Έβρο, την πάταξη της εγκληματικότητας, για τις γεναικοκτονίες, για τα φαινόμενα της παιδικής και εφηβικής βίας, αλλά και για τη σχέση του με την Εκκλησία στην οποία, όπως είπε, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στέκεται αρωγός στο έργο της.

Ο Υπουργός αναφέρθηκε μιλώντας στη Μαρία Γιαχνάκη στην πορεία του στην πολιτική ενώ δεν έκρυψε ότι είναι υποστηρικτής της Ψαλτικής Τέχνης.

Ο Υπουργός ο οποίος βρέθηκε σε μία κρίσιμη περίοδο στην ηγεσία ενός νευραλγικού Υπουργείου όπως αυτό του Προστασίας του Πολίτη, τόνισε ότι οικογένεια, εκκλησία και πατρίδα χτίζουν την προσωπικότητα του ανθρώπου.

 

Η εκπομπή «Σημεία και άνθρωποι» είναι μια εκπομπή για τους τόπους και τους ανθρώπους που συνθέτουν την καθημερινότητα μας. Την εκπομπή της Πεμπτουσίας επιμελείται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη και μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 14:10 και στις 22:10. Μετά την προβολή της, η εκπομπή θα βρίσκεται στο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV, στην κατηγορία Εκπομπές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων