11/05/2023 12/05/2023 Ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, υποψήφιος Βουλευτής στην Α’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, ήταν ο καλεσμένος της δημοσιογράφου Μαρίας Γιαχνάκη στην εκπομπή “Σημεία και άνθρωποι” η οποία μεταδόθηκε την Πέμπτη 11 Μαϊου στις 10 το βράδυ από την ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia.Tv. Ο κ. Κικίλιας μίλησε στη Μαρία Γιαχνάκη για την περίοδο του κορωνοϊού...
11 Μαΐου, 2023 - 8:15
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2023 - 0:34

“Σημεία και άνθρωποι”: Ο Βασίλης Κικίλιας στη Μαρία Γιαχνάκη

Διαδώστε:
“Σημεία και άνθρωποι”: Ο Βασίλης Κικίλιας στη Μαρία Γιαχνάκη

Ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, υποψήφιος Βουλευτής στην Α’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, ήταν ο καλεσμένος της δημοσιογράφου Μαρίας Γιαχνάκη στην εκπομπή “Σημεία και άνθρωποι” η οποία μεταδόθηκε την Πέμπτη 11 Μαϊου στις 10 το βράδυ από την ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia.Tv.

Ο κ. Κικίλιας μίλησε στη Μαρία Γιαχνάκη για την περίοδο του κορωνοϊού που κρίθηκε η αξία της ανθρώπινης ζωής ενώ αναφέρθηκε στα σχέδια της χώρας μας που επιβιώνει χρησιμοποιώντας τις σταθερές αξίες  στον τουρισμό.

Παρακολουθήστε ένα απόσπασμα από την εκπομπή στο οποίο ο Υπουργός Τουρισμού μιλάει για την πανδημία και τις προκλήσεις του κορωνοϊού:

Ενόψει της προεκλογικής περιόδου για τις εθνικές εκλογές της 21η Μαϊου καλεσμένοι υποψήφιοι Βουλευτές μιλούν στην εκπομπή. Οι συνεντεύξεις προβάλλονται εκτάκτως στο πρόγραμμα της Pemptousia.tv.

Η εκπομπή «Σημεία και άνθρωποι» είναι μια εκπομπή για τους τόπους και τους ανθρώπους που συνθέτουν την καθημερινότητα μας.

Την εκπομπή της Πεμπτουσίας επιμελείται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη και μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 14:10 και στις 22:10. Μετά την προβολή της, η εκπομπή θα βρίσκεται στο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV, στην κατηγορία Εκπομπές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων