02/03/2024 02/03/2024 Η εκπομπή «Σημεία και Άνθρωποι» και η Μαρία Γιαχνάκη ταξίδεψε στην Αίγινα και συνάντησε την Ηγουμένη του Ιερού Ησυχαστηρίου Αγίας Τριάδος Γερόντισσα Τιμοθέη όπου μίλησαν για την περίοδο που ο Άγιος Νεκτάριος έζησε στην Αίγινα. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε τη συνέντευξη στο on-demand περιεχόμενο της Pemptousia TV Η εκπομπή πραγματοποιήθηκε μέσα στο κελί του...
02 Μαρτίου, 2024 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 02/03/2024 - 10:08

«Σημεία και άνθρωποι»: Πώς η Αίγινα έγινε το νησί του Αγίου Νεκταρίου

Διαδώστε:
«Σημεία και άνθρωποι»: Πώς η Αίγινα έγινε το νησί του Αγίου Νεκταρίου

Η εκπομπή «Σημεία και Άνθρωποι» και η Μαρία Γιαχνάκη ταξίδεψε στην Αίγινα και συνάντησε την Ηγουμένη του Ιερού Ησυχαστηρίου Αγίας Τριάδος Γερόντισσα Τιμοθέη όπου μίλησαν για την περίοδο που ο Άγιος Νεκτάριος έζησε στην Αίγινα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε τη συνέντευξη στο on-demand περιεχόμενο της Pemptousia TV

Η εκπομπή πραγματοποιήθηκε μέσα στο κελί του Αγίου όπου όλα του τα προσωπικά αντικείμενα ακόμη και από την περίοδο της Ριζαρείου Σχολής βρίσκονται εκεί.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες και τα γραφόμενα η Γερόντισα αναφέρεται σε όλη του την πορεία στο νησί με τις δυσκολίες και τις ασθένειες που αντιμετώπισε τονίζοντας την αρετή του Αγίου που ήταν η Σιωπή.

Επιμέλεια εκπομπής: Μαρία Γιαχνάκη
Κάμερα: Ανδρέας Χαλκιόπουλος
Μοντάζ: Μαριάνθη Ματζίρη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων