29/05/2023 29/05/2023 Διαδικτυακή Σύναξη με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ και Ρουμάνους Ψυχολόγους, Εκπαιδευτικούς, Ψυχιάτρους και Νευρολόγους, διοργανώνει το διαδικτυακό περιοδικό «ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ», σήμερα, Δευτέρα 29 Μαΐου στις 19:30 ώρα Ελλάδας. Η Σύναξη θα μεταδοθεί ζωντανά από την ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia.TV Για να συμμετέχετε στη Σύναξη, μπορείτε να εγγραφείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZYudeGhqTssH909YaVKAFgkvxINVzJsKBTN...
29 Μαΐου, 2023 - 9:34
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2023 - 9:42

Σήμερα η διαδικτυακή Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ

Διαδώστε:
Σήμερα η διαδικτυακή Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ

Διαδικτυακή Σύναξη με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ και Ρουμάνους Ψυχολόγους, Εκπαιδευτικούς, Ψυχιάτρους και Νευρολόγους, διοργανώνει το διαδικτυακό περιοδικό «ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ», σήμερα, Δευτέρα 29 Μαΐου στις 19:30 ώρα Ελλάδας. Η Σύναξη θα μεταδοθεί ζωντανά από την ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia.TV

Για να συμμετέχετε στη Σύναξη, μπορείτε να εγγραφείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZYudeGhqTssH909YaVKAFgkvxINVzJsKBTN

Αφού εγγραφείτε θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης με τον προσωπικό σας σύνδεσμο συμμετοχής τον οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προκειμένου να εισαχθείτε στη Σύναξη.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση στείλτε μήνυμα στο [email protected].

Κατά τη διάρκεια της Σύναξης θα υπάρχει παράλληλη μετάφραση στα Γαλλικά, Αγγλικά, Ρουμανικά, Γεωργιανά, Ρωσικά και Αραβικά.

Η Σύναξη θα μεταδοθεί ζωντανά και από τις σελίδες μας:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων