18/11/2021 18/11/2021 Σήμερα στις 20:00 παρακολουθήστε από την ψηφιακή πλατφόρμα Pemptousia TV την εκπομπή ΚΑΡΔΙΑΚΟΣ ΛΟΓΟΣ, με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο. Η σειρά αυτών των εκπομπών θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Κυριακή. Συζητώντας με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο, με βάση την Ευαγγελική Περικοπή κάθε Κυριακής, εξερευνούμε δρόμους προς την πνευματική «βαθιά» καρδιά, τον εσωτερικό...
18 Νοεμβρίου, 2021 - 15:44
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2021 - 15:37

Σήμερα η εκπομπή «ΚΑΡΔΙΑΚΟΣ ΛΟΓΟΣ» με τον Μητροπολίτη Λεμεσού

Διαδώστε:
Σήμερα η εκπομπή «ΚΑΡΔΙΑΚΟΣ ΛΟΓΟΣ» με τον Μητροπολίτη Λεμεσού

Σήμερα στις 20:00 παρακολουθήστε από την ψηφιακή πλατφόρμα Pemptousia TV την εκπομπή ΚΑΡΔΙΑΚΟΣ ΛΟΓΟΣ, με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο.

Η σειρά αυτών των εκπομπών θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Κυριακή.

Συζητώντας με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο, με βάση την Ευαγγελική Περικοπή κάθε Κυριακής, εξερευνούμε δρόμους προς την πνευματική «βαθιά» καρδιά, τον εσωτερικό άνθρωπο, το κέντρο της προσωπικότητός του, τα ίχνη της παρουσίας του Κυρίου μέσα μας.

Συντονίζει ο Νίκος Γκουράρος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων