10/10/2023 10/10/2023 Σήμερα στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας παρακολουθήστε στις 13:00 και σε επανάληψη στις 21:00 την εκπομπή Πατριδογνωσία με θέμα: «Η Μικρασιατική καταστροφή μέσα από τον τουρκικό τύπο». Ο όρος «Μικρασιατική Καταστροφή» έχει υιοθετηθεί από την ελληνική ιστοριογραφία για να περιγράψει τα αποτελέσματα της Μικρασιατικής Εκστρατείας στην Ελλάδα και τη σημασίας της για τον Ελληνισμό. Ο καλεσμένος...
10 Οκτωβρίου, 2023 - 12:44
Τελευταία ενημέρωση: 10/10/2023 - 12:11

Σήμερα η εκπομπή Πατριδογνωσία με θέμα: «Η Μικρασιατική καταστροφή μέσα από τον τουρκικό τύπο».

Διαδώστε:
Σήμερα η εκπομπή Πατριδογνωσία με θέμα: «Η Μικρασιατική καταστροφή μέσα από τον τουρκικό τύπο».

Σήμερα στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας παρακολουθήστε στις 13:00 και σε επανάληψη στις 21:00 την εκπομπή Πατριδογνωσία με θέμα: «Η Μικρασιατική καταστροφή μέσα από τον τουρκικό τύπο».

Ο όρος «Μικρασιατική Καταστροφή» έχει υιοθετηθεί από την ελληνική ιστοριογραφία για να περιγράψει τα αποτελέσματα της Μικρασιατικής Εκστρατείας στην Ελλάδα και τη σημασίας της για τον Ελληνισμό.

Ο καλεσμένος της εκπομπής Ιωακείμ Καρεπίδης, εκπαιδευτικός και υποψήφιος Διδάκτωρ της Λαογραφίας, παρουσιάζει στον στρατηγό Ανδρέα Μπλάνο, πρωτότυπο φωτογραφικό υλικό με γελοιογραφίες από τον τουρκικό τύπο της εποχής, στo πλαίσιo της τουρκικής προπαγάνδας. (α’ μέρος)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων