05/06/2022 05/06/2022 Παρακολουθήστε σήμερα στην ψηφιακή πλατφόρμα της Pemptousia.TV στις 11:30 μ.μ. την εκπομπή “Καρδιακός Λόγος”, με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο και θέμα: “Η Κυριακή των Αγίων Πατέρων”. Συζητώντας με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο, με βάση την Ευαγγελική Περικοπή κάθε Κυριακής, εξερευνούμε δρόμους προς την πνευματική “βαθιά” καρδιά, τον εσωτερικό άνθρωπο, το κέντρο της...
05 Ιουνίου, 2022 - 11:27
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2022 - 11:35

Σήμερα ο “Καρδιακός Λόγος” με τον Μητροπολίτη Λεμεσού

Διαδώστε:
Σήμερα ο “Καρδιακός Λόγος” με τον Μητροπολίτη Λεμεσού

Παρακολουθήστε σήμερα στην ψηφιακή πλατφόρμα της Pemptousia.TV στις 11:30 μ.μ. την εκπομπή “Καρδιακός Λόγος”, με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο και θέμα: “Η Κυριακή των Αγίων Πατέρων”.

Συζητώντας με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο, με βάση την Ευαγγελική Περικοπή κάθε Κυριακής, εξερευνούμε δρόμους προς την πνευματική “βαθιά” καρδιά, τον εσωτερικό άνθρωπο, το κέντρο της προσωπικότητός του, τα ίχνη της παρουσίας του Κυρίου μέσα μας.

Συντονίζει ο Νικόλαος Γκουράρος.

Η εκπομπή θα προβληθεί σε επανάληψη στις 19:30 το απόγευμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων