30/12/2021 30/12/2021 Δείτε σήμερα στην Ψηφιακή Πλατφόρμα της Pemptousia.tv στις 12 το μεσημέρι και στις 20:10′ σε επανάληψη την εκπομπή “Καρδιακός Λόγος”, με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο. Η σημερινή εκπομπή έχει θέμα: Νέο Έτος – Νέα Αρχή Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος συνομιλεί με τον Νίκο Γκουράρο και εξηγεί πώς ο άνθρωπος μπορεί να...
30 Δεκεμβρίου, 2021 - 10:46
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2021 - 11:31

Σήμερα ο “Καρδιακός Λόγος” με τον Μητροπολίτη Λεμεσού

Διαδώστε:
Σήμερα ο “Καρδιακός Λόγος” με τον Μητροπολίτη Λεμεσού

Δείτε σήμερα στην Ψηφιακή Πλατφόρμα της Pemptousia.tv στις 12 το μεσημέρι και στις 20:10′ σε επανάληψη την εκπομπή “Καρδιακός Λόγος”, με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο.

Η σημερινή εκπομπή έχει θέμα: Νέο Έτος – Νέα Αρχή

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος συνομιλεί με τον Νίκο Γκουράρο και εξηγεί πώς ο άνθρωπος μπορεί να δει τον φόβο ως εργαλείο και πώς θα σταματήσει να βασανίζεται από την επιβολή του χρόνου στην ζωή του και να θεωρεί ότι ο χρόνος και η φθορά έχουν τον τελευταίο λόγο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων