26/05/2022 26/05/2022 Δείτε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv την εκπομπή “Καρδιακός Λόγος”. Συζητώντας με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο, με βάση την Ευαγγελική Περικοπή κάθε Κυριακής, εξερευνούμε δρόμους προς την πνευματική “βαθιά” καρδιά, τον εσωτερικό άνθρωπο, το κέντρο της προσωπικότητός του, τα ίχνη της παρουσίας του Κυρίου μέσα μας. Συντονίζει ο Νικόλαος Γκουράρος. Σήμερα στις 12.10 και σε...
26 Μαΐου, 2022 - 10:10
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2022 - 10:14

Σήμερα ο “Καρδιακός Λόγος” με τον Μητροπολίτη Λεμεσού

Διαδώστε:
Σήμερα ο “Καρδιακός Λόγος” με τον Μητροπολίτη Λεμεσού

Δείτε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv την εκπομπή “Καρδιακός Λόγος”. Συζητώντας με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο, με βάση την Ευαγγελική Περικοπή κάθε Κυριακής, εξερευνούμε δρόμους προς την πνευματική “βαθιά” καρδιά, τον εσωτερικό άνθρωπο, το κέντρο της προσωπικότητός του, τα ίχνη της παρουσίας του Κυρίου μέσα μας.

Συντονίζει ο Νικόλαος Γκουράρος.

Σήμερα στις 12.10 και σε επανάληψη στις 20.10 στο πρόγραμμα της pemptousia.tv, δείτε τη συζήτηση για την Κυριακή του Τυφλού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων