13/03/2023 13/03/2023 Μην χάσετε σήμερα στην Pemptousia TV, στις 21:00, την εκπομπή «Ό,τι Καλόν» με θέμα «Η Χάλκη μέσα από τα αρχεία της» . Η Σοφία Ηρακλείδου, ιστορικός – συγγραφέας, μοιράζεται μαζί μας στοιχεία του ερευνητικού της έργου, για την καθημερινή ζωή της γενέτειράς της, Χάλκης, κατά τα τελευταία χρόνια της οθωμανικής κατοχής και της κατοχής των Δωδεκανήσων...
13 Μαρτίου, 2023 - 19:55
Τελευταία ενημέρωση: 13/03/2023 - 19:34

Σήμερα στην εκπομπή «Ό,τι Καλόν» η ιστορικός Σοφία Ηρακλείδου μιλά με θέμα «Η Χάλκη μέσα από τα αρχεία της»

Διαδώστε:
Σήμερα στην εκπομπή «Ό,τι Καλόν» η ιστορικός Σοφία Ηρακλείδου μιλά με θέμα «Η Χάλκη μέσα από τα αρχεία της»

Μην χάσετε σήμερα στην Pemptousia TV, στις 21:00, την εκπομπή «Ό,τι Καλόν» με θέμα «Η Χάλκη μέσα από τα αρχεία της» .

Η Σοφία Ηρακλείδου, ιστορικός – συγγραφέας, μοιράζεται μαζί μας στοιχεία του ερευνητικού της έργου, για την καθημερινή ζωή της γενέτειράς της, Χάλκης, κατά τα τελευταία χρόνια της οθωμανικής κατοχής και της κατοχής των Δωδεκανήσων από τους Ιταλούς.

Παρουσιάζεται η κοινωνική και οικονομική δραστηριότητα την περίοδο της ακμής, μέχρι την εγκατάλειψη και γίνεται αναφορά στην σύγχρονη Χάλκη και τις προοπτικές μέσω του τουρισμού. Την εκπομπή Ό,τι καλόν παρουσιάζει ο Ηλίας Λιαμής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων