08/02/2023 08/02/2023 Μην χάσετε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv, στις 17:05 την εκπομπή «Πρόσβαση», ο ιερομόναχος π. Γεννάδιος Μανώλης μιλάει με θέμα: «Κυριακές Τεσσαρακοστής – Οδοδείκτες Βασιλείας Ουρανών». Η πνευματική στην Ορθόδοξη Εκκλησία είναι τρόπος ζωής, έξω από τον χωροχρόνο του παρόντος κόσμου. Ενώ υφίσταται μέσα στον κόσμο, ζει και πολιτεύεται στα έσχατα, στον καινό κόσμο της επαγγελίας...
08 Φεβρουαρίου, 2023 - 15:20
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2023 - 14:41

Σήμερα στην εκπομπή «Πρόσβαση»: «Κυριακές Τεσσαρακοστής – Οδοδείκτες Βασιλείας Ουρανών».

Διαδώστε:
Σήμερα στην εκπομπή «Πρόσβαση»: «Κυριακές Τεσσαρακοστής – Οδοδείκτες Βασιλείας Ουρανών».

Μην χάσετε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv, στις 17:05 την εκπομπή «Πρόσβαση», ο ιερομόναχος π. Γεννάδιος Μανώλης μιλάει με θέμα: «Κυριακές Τεσσαρακοστής – Οδοδείκτες Βασιλείας Ουρανών».

Η πνευματική στην Ορθόδοξη Εκκλησία είναι τρόπος ζωής, έξω από τον χωροχρόνο του παρόντος κόσμου. Ενώ υφίσταται μέσα στον κόσμο, ζει και πολιτεύεται στα έσχατα, στον καινό κόσμο της επαγγελίας και της αποκαλύψεως.

Στην εκπομπή Πρόσβαση, ο ιερομόναχος π. Γεννάδιος Μανώλης διαλέγεται με προσκεκλημένους από τον χώρο της Εκκλησίας και της κοινωνίας, αναζητώντας τα αντισώματα για τις δυσκολίες του κόσμου τούτου, μέσα από την Ορθόδοξη πνευματικότητα, που έρχεται ως απάντηση στις προκλήσεις του σήμερα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων