12/10/2021 12/10/2021 Παρακολουθήστε σήμερα στην τηλεόραση της PEMPTOUSIA TV, στις 17:35, την εκπομπή «Η ιστορία της Μητρόπολης Αθηνών». Η Μητρόπολη της Αθήνας έχει χαρίσει στο ελληνικό κράτος πολλές αξιομνημόνευτες στιγμές, καθώς εκεί έχουν εορταστεί μερικά από τα σημαντικότερα γεγονότα για την Ελλάδα. Εκεί φυλάσσεται το σκήνωμα του πατριάρχη Γρηγορίου Ε΄, της Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας αλλά και...
12 Οκτωβρίου, 2021 - 14:37
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2021 - 14:38

Σήμερα στην PEMPTOUSIA TV «Η ιστορία της Μητρόπολης Αθηνών»

Διαδώστε:
Σήμερα στην PEMPTOUSIA TV «Η ιστορία της Μητρόπολης Αθηνών»

Παρακολουθήστε σήμερα στην τηλεόραση της PEMPTOUSIA TV, στις 17:35, την εκπομπή «Η ιστορία της Μητρόπολης Αθηνών».

Η Μητρόπολη της Αθήνας έχει χαρίσει στο ελληνικό κράτος πολλές αξιομνημόνευτες στιγμές, καθώς εκεί έχουν εορταστεί μερικά από τα σημαντικότερα γεγονότα για την Ελλάδα.

Εκεί φυλάσσεται το σκήνωμα του πατριάρχη Γρηγορίου Ε΄, της Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας αλλά και τμήμα της αλυσίδας του Αποστόλου Παύλου. Ο προϊστάμενος του Καθεδρικού Ναού Αθηνών, πρωτοπρεσβύτερος Θωμάς Συνοδινός, μας ξεναγεί στον Καθεδρικό Ναό της Μητροπόλεως και μας μιλάει για την ιστορία του.

Δείτε εδώ το ζωντανό πρόγραμμα της PEMPTOUSIA TV

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων