29/12/2021 16/04/2022 Δείτε σήμερα στις 15:40′ στην ψηφιακή πλατφόρμα της Pemptousia.tv τα βαθύτερα νοήματα των εορτών του Δωδεκαημέρου.  Ο Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Αθανασίου, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, μιλάει για την εορτή της Περιτομής του Χριστού, την μορφή του Αγίου Βασιλείου και το βαθύτερο μήνυμα των εορτών. Επίσης, στις 17:05′  δείτε την εκπομπή “Πρόσβαση” με τον...
29 Δεκεμβρίου, 2021 - 11:23
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2022 - 16:26

Σήμερα στην Pemptousia.tv: Τα βαθύτερα νοήματα των εορτών του Δωδεκαημέρου

Διαδώστε:
Σήμερα στην Pemptousia.tv: Τα βαθύτερα νοήματα των εορτών του Δωδεκαημέρου

Δείτε σήμερα στις 15:40′ στην ψηφιακή πλατφόρμα της Pemptousia.tv τα βαθύτερα νοήματα των εορτών του Δωδεκαημέρου.  Ο Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Αθανασίου, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, μιλάει για την εορτή της Περιτομής του Χριστού, την μορφή του Αγίου Βασιλείου και το βαθύτερο μήνυμα των εορτών.

Επίσης, στις 17:05′  δείτε την εκπομπή “Πρόσβαση” με τον Ιερομόναχο π. Γεννάδιο Μανώλη. Θέμα σημερινής εκπομπής: “Η Γέννηση του Χριστού μέσα από την Αγιογραφία”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων