15/01/2022 15/01/2022 Δείτε σήμερα στην διαδικτυακή τηλεόραση της Πεμπτουσίας Pemptousia TV το ντοκιμαντέρ «Άγιος Γεράσιμος Παλλαδάς – Στα μονοπάτια της αγιότητος». Με αφορμή τη συμπλήρωση 300 ετών από την κοίμηση του Αγίου Γερασίμου Παλλαδά και με την ευκαιρία της έκδοσης του πρώτου τόμου των Απάντων του από την Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου, το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος ο Γραικός έκανε...
15 Ιανουαρίου, 2022 - 12:12
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2022 - 13:29

Σήμερα στις 21:30: «Ντοκιμαντέρ: Άγιος Γεράσιμος Παλλαδάς»

Διαδώστε:
Σήμερα στις 21:30: «Ντοκιμαντέρ: Άγιος Γεράσιμος Παλλαδάς»

Δείτε σήμερα στην διαδικτυακή τηλεόραση της Πεμπτουσίας Pemptousia TV το ντοκιμαντέρ «Άγιος Γεράσιμος Παλλαδάς – Στα μονοπάτια της αγιότητος».

Με αφορμή τη συμπλήρωση 300 ετών από την κοίμηση του Αγίου Γερασίμου Παλλαδά και με την ευκαιρία της έκδοσης του πρώτου τόμου των Απάντων του από την Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου, το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος ο Γραικός έκανε την παραγωγή του ντοκιμαντέρ «Άγιος Γεράσιμος Παλλαδάς: Στα μονοπάτια της αγιότητος» το οποίο αναφέρεται στη ζωή και το έργο του Αγίου.

Σήμερα στις 21:30 στην διαδικτυακή τηλεόραση της Πεμπτουσίας Pemptousia TV.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων