12/02/2022 12/02/2022 Το Διαδικτυακό Περιοδικό «ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ», διοργανώνει την «e-Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ και Νέους και Θεολόγους της Ρουμανικής Επισκοπής Καναδά», η οποία θα πραγματοποιηθεί απόψε, Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:00 (Ώρα Ελλάδος). Τη Διαδικτυακή Σύναξη μπορείτε να παρακολουθήσετε ΖΩΝΤΑΝΑ από την Ψηφιακή Τηλεόραση της Πεμπτουσίας (www.pemptousia.tv) και θα υπάρχει παράλληλη μετάφραση στα...
12 Φεβρουαρίου, 2022 - 10:34
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2022 - 20:13

Σήμερα: Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ και Νέους και Θεολόγους της Ρουμανικής Επισκοπής Καναδά

Διαδώστε:
Σήμερα: Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ και Νέους και Θεολόγους της Ρουμανικής Επισκοπής Καναδά

Το Διαδικτυακό Περιοδικό «ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ», διοργανώνει την «e-Σύναξη από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ και Νέους και Θεολόγους της Ρουμανικής Επισκοπής Καναδά», η οποία θα πραγματοποιηθεί απόψε, Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 στις 20:00 (Ώρα Ελλάδος).

Τη Διαδικτυακή Σύναξη μπορείτε να παρακολουθήσετε ΖΩΝΤΑΝΑ από την Ψηφιακή Τηλεόραση της Πεμπτουσίας (www.pemptousia.tv) και θα υπάρχει παράλληλη μετάφραση στα Ρουμανικά, τα Αγγλικά, τα Ρωσικά,τα Γεωργιανά, τα Γαλλικά και τα Αραβικά.

Μπορείτε ακόμη να παρακολουθήσετε τη Σύναξη ζωντανά και στις σελίδες μας:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων