28/10/2023 28/10/2023 «Παιδιά της Ελλάδος Παιδιά – Σοφία Βέμπο και Μίμης Τραϊφόρος – Η κοινή τους ζωή», στο οn-demand περιεχόμενο της Pemptousia TV. Για τη Σοφία Βέμπο, τη σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια, την «Τραγουδίστρια της Νίκης», όπως έγινε γνωστή, αλλά και για την κοινή ζωή και πορεία της Σοφίας Βέμπο και του Μίμη Τραϊφόρου, μιλάει ο συγγραφέας και...
28 Οκτωβρίου, 2023 - 14:22
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2023 - 14:28

«Σοφία Βέμπο και Μίμης Τραϊφόρος – Η κοινή τους ζωή» στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
«Σοφία Βέμπο και Μίμης Τραϊφόρος – Η κοινή τους ζωή» στην Pemptousia TV

«Παιδιά της Ελλάδος Παιδιά – Σοφία Βέμπο και Μίμης Τραϊφόρος – Η κοινή τους ζωή», στο οn-demand περιεχόμενο της Pemptousia TV.

Για τη Σοφία Βέμπο, τη σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια, την «Τραγουδίστρια της Νίκης», όπως έγινε γνωστή, αλλά και για την κοινή ζωή και πορεία της Σοφίας Βέμπο και του Μίμη Τραϊφόρου, μιλάει ο συγγραφέας και ηθοποιός Βασίλης Τραϊφόρος, στην Pemptousia TV.

Δείτε την εκπομπή κάνοντας κλικ στην εικόνα

Επίσης, ο κ. Τραϊφόρος μιλάει για την προσφορά της Σοφίας Βέμπο και του Μίμη Τραϊφόρου στο θέατρο, το τραγούδι και την πατρίδα.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

 

ALBUM «Σοφία Βέμπο – Η φωνή που νίκησε τον φασισμό»

Η Σοφία Μάνου τιμώντας την πρόσκληση του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός, να ερμηνεύσει δώδεκα μοναδικά τραγούδια που στιγμάτισαν τις ψυχές όλων των Ελλήνων, ανταποκρίθηκε με σεβασμό στο μεγαλείο ερμηνείας της Σοφίας Βέμπο, δίνοντας ένα αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας με διαχρονικό χαρακτήρα.

Κλασικά τραγούδια, όπως τα «Βάζει ο Ντούτσε τη στολή του», «Παιδιά της Ελλάδος παιδιά», «Κάνε κουράγιο Ελλάδα μου», ενορχηστρωμένα με έμπνευση από τον Ντίνο Γεωργούντζο, με σύγχρονο ήχο όπου κυριαρχούν τα έγχορδα και οι παιδικές φωνές 350 μελών παιδικών χορωδιών, ακούγονται με έναν ολόφρεσκο τρόπο, λυρικό και επιβλητικό, που ταξιδεύει τον ακροατή.

Συμμετέχουν παιδικές φωνές από: την Παιδική & Νεανική χορωδία του Δήμου Διονύσου, τη Χορωδία εκπαιδευτηρίων Ηλιάδη, το Νεανικό Φωνητικό σύνολο & τη Μικτή χορωδία Επτάχορδη Λύρα του Αγ. Ευθυμίου Κερατσινίου, τη Χορωδία του 1ου Δημ. Σχολείου Ωρωπού και Νέων Παλατίων και τη Χορωδία της Ελληνογαλλικής Σχολής Άγιος Ιωσήφ, «Choeur Du Coeur».

Ακούστε το album στις ψηφιακές πλατφόρμες ΕΔΩ

Δείτε τα videos ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων