19/01/2023 19/01/2023 Στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας στις 13:05 και σε επανάληψη στις 21:00 στην εκπομπή Αιρέσεις και αναιρέσεις , ο π. Ανδρέας Γκατζέλης μιλάει με θέμα «Η Ορθόδοξη θεώρηση του χρόνου και της ιστορίας». Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος και η Συνοδική Επιτροπή επί των Αιρέσεων, μέσα από την εκπομπή «Αιρέσεις και Αναιρέσεις», προβάλλει την Αιώνια Αλήθεια...
19 Ιανουαρίου, 2023 - 13:13
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2023 - 13:14

Στην εκπομπή «Αιρέσεις και Αναιρέσεις» ο π. Ανδρέας Γκατζέλης μιλάει με θέμα «Η Ορθόδοξη θεώρηση του χρόνου και της ιστορίας»

Διαδώστε:
Στην εκπομπή «Αιρέσεις και Αναιρέσεις» ο π. Ανδρέας Γκατζέλης μιλάει με θέμα «Η Ορθόδοξη θεώρηση του χρόνου και της ιστορίας»

Στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας στις 13:05 και σε επανάληψη στις 21:00 στην εκπομπή Αιρέσεις και αναιρέσεις , ο π. Ανδρέας Γκατζέλης μιλάει με θέμα «Η Ορθόδοξη θεώρηση του χρόνου και της ιστορίας».

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος και η Συνοδική Επιτροπή επί των Αιρέσεων, μέσα από την εκπομπή «Αιρέσεις και Αναιρέσεις», προβάλλει την Αιώνια Αλήθεια της Εκκλησίας μας, ελέγχοντας την πλάνη και την αίρεση στο φως της Ορθοδοξίας.

Την εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζει ο π. Ανδρέας Γκατζέλης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων