20/12/2023 21/12/2023 Μέσα στην εκκλησία αυτό που μας χαρίζεται είναι ένας τεράστιος θησαυρός που οι Άγιοι Πατέρες ονόμασαν πνευματική αίσθηση και ακριβώς ο άνθρωπος που ζει στην Εκκλησία θέλει και ποθεί να βιώσει, ως πλασμένος κατ’ εικόνα Θεού και καθ΄ομοίωσιν, αυτή την αίσθηση την πνευματική, είπε στην ομιλία του, με θέμα «Στώμεν καλώς», ο Καθηγούμενος της Ιεράς...
20 Δεκεμβρίου, 2023 - 13:26
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2023 - 3:57

«Στώμεν καλώς» – Oμιλία Γέροντος Εφραίμ Βατοπαιδινού (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
«Στώμεν καλώς» – Oμιλία Γέροντος Εφραίμ Βατοπαιδινού (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα στην εκκλησία αυτό που μας χαρίζεται είναι ένας τεράστιος θησαυρός που οι Άγιοι Πατέρες ονόμασαν πνευματική αίσθηση και ακριβώς ο άνθρωπος που ζει στην Εκκλησία θέλει και ποθεί να βιώσει, ως πλασμένος κατ’ εικόνα Θεού και καθ΄ομοίωσιν, αυτή την αίσθηση την πνευματική, είπε στην ομιλία του, με θέμα «Στώμεν καλώς», ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ.

Το όργανο εκείνο με το οποίο βλέπει κανείς τον Θεό είναι η καρδία, το κέντρο της όλης πνευματικής υποστάσεως του ανθρώπου, τόνισε ο Γέροντας Εφραίμ. Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου, στις 15 Δεκεμβρίου 2023 και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο On Demand περιεχόμενο της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων